Bedrijfsfeest op locatie

Een bedrijfsfeest, maar dan net even anders. Dat is een bedrijfsfeest op eigen locatie. Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsopening, bedrijfsborrel of een bedrijfsevenement, Commanderie op Locatie transformeert het bedrijf tot een ware feestlocatie en zorgt voor de totaal catering.

Van sfeervol diner tot aan spectaculair themafeest

De bedrijfshal als middeleeuws kasteel, de tuin van het kantoor als circus of een kantoorruimte als sfeervolle ruimte voor een diner, niks is te gek. Zakelijke catering vraagt om een hoog serviceniveau. Wij denken graag van begin tot het einde met u mee om uw bedrijfsfeest op locatie tot in de puntjes te verzorgen. Uiteraard zorgen wij voor een culinaire beleving door bijvoorbeeld live cooking, een walking dinner of moleculair koken. Ook zorgen wij voor de uitnodigingen, give aways, facilitaire mogelijkheden, zoals tenten en overkappingen, beveiliging en afvalvoorzieningen, entertainment en de inrichting en aankleding. Wij hebben een aantal concepten ontwikkeld om van uw personeelsfeest een compleet themafeest te maken. De op- en afbouw van het feest gaat in een hoog tempo dus er is geen verstoring van productie- of werkproces.

Werkkostenregeling

Trakteer uzelf en uw personeel. Organiseer een bedrijfsfeest of evenement op eigen locatie.

Vanaf 2015 is het organiseren van een evenement op eigen terrein in uw voordeel. Uw evenement zal hierdoor namelijk niet vallen binnen de nieuwe werkkostenregeling (WKR). Door het organiseren van een evenement op eigen terrein behoudt u als het ware uw vrije ruimte (budget per werknemer per jaar). Dit is gunstig, omdat uw budget zo ook nog aan andere doeleinden besteedt kan worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest? Laat hier uw telefoonnummer achter en Commanderie op Locatie belt u terug.