Jouw feest thuis vieren in vertrouwde omgeving

Wat is er intiemer en fijner dan jouw feest thuis te vieren? Het is nog fijner als je dit onbekommerd en zonder zorgen kunt doen. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een jubileumfeest of tuinfeest, Commanderie op Locatie zorgt voor totale ontzorging tijdens feesten thuis.

Totaal catering aan huis

De tuin bij jouw huis als perfecte feestlocatie. De gasten arriveren hier en gaan de pagodetent in. Ze nemen plaats aan de hoge, houten tafels terwijl de kok de BBQ aan het gereed maken is. De DJ laat niemand stil zitten en de glazen zijn continu gevuld. Dit is slechts één van de mogelijke invullingen voor een feest aan huis. Wij denken van begin tot het eind met je mee om jou en jouw gasten een knalfeest te bezorgen. Bij ons houdt totaal catering aan huis in dat je één aanspreekpunt hebt voor jouw gehele feest.

Alles op maat voor jouw feest

Ieder feest aan huis is anders en daarom willen we graag al je wensen weten. Bij jouw thuis bekijken we de mogelijkheden, zodat we een offerte op maat kunnen maken. Wanneer nodig laten we aan de hand van een 3D tekening zien hoe de tent met inrichting en aankleding aan jouw huis eruit komt te zien. Commanderie op Locatie maakt van ieder huis een ware feestlocatie.

Benieuwd naar de mogelijke invullingen voor jouw feest aan huis? Laat hier je telefoonnummer achter.